for a best trek in morocco

 • how are you to all peaple who want to visited morocco dont worry about your trips here.we have all you like to have a good trip .like cars + bus + camel + 4x4 + motobike + VTT
  SO if you have some qoistion contact us in : [email removed]

  22 Mai 2009, 01:51 bosso
Diese Foren sind nicht mehr aktiv. Um eine neue Diskussion zu veröffentlichen, besuchen Sie bitte unser Niederlande Forum.

Antworten

 • hotel in imlil

  Hi everyone,
  I will let you know i have nice hotel in the atlas mountains in a little village called Imlil.
  Please if you need more information check our web site: www.hotelsoleilimlil.com

  imlil hotel 05 Jun 2009, 11:40 - Verstoß melden
 • Special trips Organizer in marokko

  www.go-maroc.com is een bureau gespecialiseerd in reizen door Marokko en wordt gerund door de broers Ait-Ha. Wij organiseren sinds een aantal jaar trips door Marokko waarbij wij u het echte, pure Marokko willen laten ervaren. Op de site hebben we 3 mogelijke reizen kort beschreven.
  Uw individuele wensen zijn voor ons erg belangrijk: alles is bespreekbaar en wij zullen ons uiterste best doen aan uw wensen te voldoen.
  Wij spreken verschillende talen waaronder Frans, Engels, Spaans en Nederlands.
  U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via ons e-mailadres in Marokko of Nederland.

  Onze visie is dat het echte Marokko niet ervaren kan worden vanuit een luxe hotel. Wij willen u een andere manier van reizen voorstellen, waarbij het doel is het echte leven in Marokko te ontdekken! Marokko heeft voor iedereen iets te bieden. Marokko heeft prachtige en afwisselende natuur: van de ongerepte woestijn met prachtige kleuren tot de stille stranden en de indrukwekkende Atlasgebergte.
  Net zo divers als de natuur is de cultuur. Om de cultuur echt te begrijpen is het belangrijk om in contact te komen met de mensen van het land, met het dagelijks leven, de architectuur, de heerlijke keuken, zang en dans.
  www.go-maroc.com

  joop 24 Jun 2009, 10:30 - Verstoß melden
Diese Foren sind nicht mehr aktiv. Um eine neue Diskussion zu veröffentlichen, besuchen Sie bitte unser Niederlande Forum.